2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Megtámadtak egy muszlim fiút, amiért megünnepelte a karácsonyt

Megfenyegettek egy muszlim fiatal férfit, amiért képeket osztott meg a karácsonyi vacsorájáról. A 20 éves francia férfi közösségi oldalára tett ki egy olyan fotót, amelyen rendőr édesanyjával és mostohaapjával épp a karácsonyt ünneplik. Ezután egy szintén muszlim vallású ismerőse azt írta neki, hogy mocskos fehérek fia és majd ő megmutatja neki, hogy milyen egy valódi arab. A fiatal férfi találkozót kért, hogy magyarázatot kapjon az üzenet küldőjétől, a helyszínen azonban öten várták, akik mind fenyegetőleg léptek fel vele szemben. A rendőrség ezután vizsgálatot indított. A belügyminiszter közölte: elfogadhatatlan, hogy egy fiatalt, azért támadtak meg, mert megünnepelte a karácsonyt.

  • Megtámadtak egy muszlim fiút, amiért megünnepelte a karácsonyt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!