2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Megszólalt Putyin + videó

Folyamatosan emelkedik a péntek esti oroszországi terrortámadás halálos áldozatainak száma: legfrissebb adatok szerint legkevesebb 143-an vesztették életüket a merényletben.

  • Megszólalt Putyin + videó

Vlagyimir Putyin szombat délután először szólt Oroszország lakosságához a krasznogorszki támadást követően. Az államfő ígéretet tett arra, mindenki, aki részt vett a merényletben, megkapja méltó büntetését.

Nem hagyhatjuk futni ennek a véres merényletnek az elkövetőit. Mindenkit, aki a terroristák mögött állt felkutatunk és megbüntetünk – mondta az orosz elnök tévéüzenetében.

Köszönetét fejezte ki egyúttal az orvosoknak, a hírszerzésnek, és mindenkinek, aki segített az áldozatokon, majd ismertette, Moszkvában és más régiókban újabb terrorizmusellenes intézkedéseket vezettek be. Közölte, minden családnak megadják a szükséges segítséget.

Hidegvérrel öltek a bűnözők, úgy lőtték le az oroszokat, ahogy egykor a nácik tették

– fogalmazott Putyin.

Vlagyimir Putyin kifejtette, ez a barbár támadás nem csupán terrorakció volt, hanem ártatlan, fegyvertelen oroszok ellen hidegvérrel kitervel tömegmészárlás. Az orosz elnök megerősítette, az elkövetőket útban Ukrajna felé kapták el.

Kiemelte, a terrortámadás minden elkövetője, szervezője, valamint a merénylet megrendelői is méltó büntetést kapnak tetteikért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!