2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Megszólalt Putyin + videó

Folyamatosan emelkedik a péntek esti oroszországi terrortámadás halálos áldozatainak száma: legfrissebb adatok szerint legkevesebb 143-an vesztették életüket a merényletben.

  • Megszólalt Putyin + videó

Vlagyimir Putyin szombat délután először szólt Oroszország lakosságához a krasznogorszki támadást követően. Az államfő ígéretet tett arra, mindenki, aki részt vett a merényletben, megkapja méltó büntetését.

Nem hagyhatjuk futni ennek a véres merényletnek az elkövetőit. Mindenkit, aki a terroristák mögött állt felkutatunk és megbüntetünk – mondta az orosz elnök tévéüzenetében.

Köszönetét fejezte ki egyúttal az orvosoknak, a hírszerzésnek, és mindenkinek, aki segített az áldozatokon, majd ismertette, Moszkvában és más régiókban újabb terrorizmusellenes intézkedéseket vezettek be. Közölte, minden családnak megadják a szükséges segítséget.

Hidegvérrel öltek a bűnözők, úgy lőtték le az oroszokat, ahogy egykor a nácik tették

– fogalmazott Putyin.

Vlagyimir Putyin kifejtette, ez a barbár támadás nem csupán terrorakció volt, hanem ártatlan, fegyvertelen oroszok ellen hidegvérrel kitervel tömegmészárlás. Az orosz elnök megerősítette, az elkövetőket útban Ukrajna felé kapták el.

Kiemelte, a terrortámadás minden elkövetője, szervezője, valamint a merénylet megrendelői is méltó büntetést kapnak tetteikért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!