2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Megrendelésre robbantották fel az újságírónőt

Azonosították a máltai újságíró-gyilkosság értelmi szerzőit - az egyik máltai lap értesülései szerint.

  • Megrendelésre robbantották fel az újságírónőt

Úgy tudják, a gyilkosság mögött egy helyi csoport állhat, azt azonban nem tudni, hogy bűnözői vagy politikai körökről van-e szó. A rendőrség a lap értesülését egyelőre nem kommentálta. Egy oknyomozó újságírónőt 13 hónapja autójában robbantottak fel Valletta közelében. Az újságíró a balközép kormány korrupciós ügyeit igyekezett feltárni. A gyilkosság végrehajtásával gyanúsított három férfi csaknem egy éve őrizetben van, de mindnyájan ártatlannak vallják magukat. A bizonyítékok szerint megrendelésre hajtották végre a merényletet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!