2024. 03. 03. Vasárnap Kornélia napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - A taníványok 11:00

Külföld

Megmérgezték a friss dollármilliomost

Ciánnal mérgeztek meg egy chicagói férfit, aki egymillió dollárt nyert egy kaparós sorsjegyen. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást, az első feltételezések szerint a nyertes egyik rokona lehetett a tettes.

A Hír TV által bemutatott képeken látható kaparós sorsjeggyel nyert egymillió dollárt egy chicagói férfi. A pénz egy részét egy gyermekkórháznak akarta adományozni, a nyereményt azonban már nem tudta átvenni: a sorsjegy beváltása előtt váratlanul meghalt. A boncoláskor ciánt találtak a szervezetében, a rendőrség ezért most emberölés miatt indított nyomozást. Az amerikai törvények szerint a nyertes halálakor a pénzt a családtagok öröklik.

– Nagyon kedves volt. Sosem gondoltam volna, hogy bárki, főként hogy a családjából valaki bántaná. Kedves, nagyon segítőkész, dolgos ember volt – mondta annak az üzletnek a vezetője, amelyben a nyertes szelvényt vette a megmérgezett férfi.

A boncolást is az elhunyt egyik rokona kezdeményezte. A hatóságok nem hozták nyilvánosságra a családtag nevét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Új voksolást kell tartani a szerb fővárosban

Új voksolást kell tartani a szerb fővárosban

A választási bizottság megalapozatlannak minősítette azokat az ellenzéki a vádakat, melyek szerint szavazatlopás és számos más csalás történt a belgrádi önkormányzati voksolások során.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Belgrádban tárgyal Orbán Viktor

Belgrádban tárgyal Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délben Belgrádba érkezett, ahol Aleksandar Vuciccsal, Szerbia elnökével folytat munkamegbeszélést - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!