2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:55

Külföld

Megkezdte működését két ukrajnai kikötő

Közben Oroszország bejelentette: Az orosz erők által elfoglalt két nagy ukrán Azovi-tenger kikötője készen áll a gabona-szállítás újraindítására.

  • Megkezdte működését két ukrajnai kikötő

A föderáció védelmi minisztere közölte, hogy Bergyanszkban és Mariupolban befejezték az aknamentesítést a dokkok körül és már meg is érkeztek az első teherhajók. A Kreml szerint ugyanakkor Kijevnek még mindig akna-mentesítésre van szüksége a Fekete-tengeri kikötői megközelítéséhez ahhoz, hogy exportra kerülhessen sor. A védelmi miniszter azt is elmondta, hogy visszaállították a vasúti forgalmat Dél-és Kelet-Ukrajnában és megkezdték a rakományok szállítását.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Péntekre virradóra, detonáció történt egy rotterdami építőipari szakiskola bejáratánál, és az elkövetők horogkereszteket és obszcén szavakat festettek az épület homlokzatára – írta pénteken az NlTimes hírportál.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!