2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Táncdalfesztivál '66 - A Nagy Generáció születése 11:00

Külföld

Meggyilkolt egy papot Franciaországban egy ruandai bevándorló

Meggyilkolt egy 60 éves katolikus papot egy ruandai migráns Nyugat-Franciaországban. Lapinformációk szerint a gyilkos feladta magát a csendőrségen. A France 24 internetes portál arról írt, hogy a bevándorló korábban bevallotta, ő gyújtotta fel a nantes-i gótikus katedrálist tavaly júliusban. A tűzben felbecsülhetetlen értékű műtárgyak vesztek oda. A férfit akkor letartóztatták, majd elengedték és azóta igazságügyi megfigyelés alatt állt. Kiutasítani azonban éppen a bírósági megfigyelés miatt nem lehetett. A francia belügyminiszter a gyilkosságot követően támogatásáról biztosította az ország katolikus közösségét.

  • Meggyilkolt egy papot Franciaországban egy ruandai bevándorló

Hír TV

 

Kapcsolódó cikk:

Megölt egy papot Franciaországban a ruandai migráns, aki tavaly felgyújtott egy székesegyházat

Origo

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!