2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Külföld

Megfenyegették a HírTV stábját Monfalconéban + videó

Az olasz kisváros lakóinak egyharmada már külföldi. A település polgármestere - aki már csak testőrökkel meri elhagyni a hivatalt - arra panaszkodott, hogy a bevándorlók elvárják, hogy minden az iszlám rendelkezései szerint működjön és semmibe veszik az olasz törvényeket.

  • Megfenyegették a HírTV stábját Monfalconéban + videó

Monfalcone egy Trieszt és Gorizia között fekvő tengerparti kisváros. Itt van Európa legnagyobb hajóépítő vállalata. A cég előszeretettel foglalkoztat bangladesi migránsokat, akik azonban a „sharia” vagyis az iszlám törvényei szerint élnek Európában is. A város költségvetését szinte teljes mértékben felemésztik, mert az olasz törvények szerint az alacsony jövedelmű családoknak alanyi jogon jár a támogatás akkor is, ha nem olasz állampolgárok.

Anna Maria Cisint városvezető szerint a bevándorlást kizárólag a törvények tiszteletével lehet kordában tartani. Azokat azonban nem könnyű megértetni az Afrikából érkezőkkel, akik szokásai is nagyon eltérőek az európaiaktól.

A HírTV épp a ramadan utolsó napján járt a településen. Stábunkat körbevették és megfenyegették a bevándorlók.

Ezeket a fotókat is az önkormányzat küldte. A felvételeken jól látszik, hogy a város főterén szinte kizárólag csak muszlimok vannak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vádalku alapján szabadon hazatérhet Julian Assange

Vádalku alapján szabadon hazatérhet Julian Assange

Öt év vizsgálati fogság után szabadon engedték a brit hatóságok Julian Assange-t, a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítóját, akinek kiadatásáról az amerikai hatóságok vádalku alapján lemondtak. A WikiLeaks keddi beszámolója szerint Assange elutazott Londonból és úton van hazájába, Ausztráliába.
A nap kérdése

A nap kérdése

Jogállami megoldás, hogy Magyarország szavazata nélkül küld újabb eurómilliárdokat Ukrajnának az Unió?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!