2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Halálos vihar Angliában

Három ember vesztette életét, miközben tízezreket kellett evakuálni a brit szigeteken a Dennis vihar miatt. Fák ezreit csavarta ki, vezetékeket szaggatott le és hatalmas áradásokat okozott az Atlanti-óceán felől partot ért ítéletidő. Az orkán erejű szél és a hatalmas csapadék a közlekedésben is fennakadásokat okozott. Több mint 350 repülőjáratot töröltek. A kimaradások budapesti járatokat is érintettek.

  • Halálos vihar Angliában

 

Brüsszelben is károkat okozott a viharos időjárás

Brüsszelben is károkat okozott a Dennis vihar. Az ilyenkor szokásos fényjáték-fesztivált el kellett halasztani. A helyszínről tudósítónk, Zöldhegyi Katalin számolt be a részletekről.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!