2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Külföld

Megalakult az új kormány Izraelben

Véget ért a 12 éves Benjamin Netanjahu korszak Izraelben. Az új koalíciós kabinetnek mindössze egy szavazatnyi többsége van a Knesszetben. A zsidó államban vegyesen fogadták a hírt.

  • Megalakult az új kormány Izraelben

A 120 fős Kneszetben 60 képviselő támogatta az új kormányt, bal- és jobboldali, valamint arab képviselők, míg 59 politikus ellene szavazott, egy pedig nem is voksolt. Az eredmény kihirdetése után örömujjongásban törtek ki a koalíciót támogató képviselők.

 "Én, Naftali Bennett, Jim Yaakov fia, nyugodjon békében, és Myrna Leah fia, éljen hosszú életet, miniszterelnökként fogadom, hogy hű legyek Izrael államához, hűségesen betöltöm a miniszterelnöki posztot és teljesítsem a Kneszet döntéseit. "

- ezekkel a szavakkal tette le az esküt a Jobbra nevű pártot vezető Bennett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mennek a francia katonák Ukrajnába

Mennek a francia katonák Ukrajnába

Örömmel veszem Franciaország kezdeményezését, hogy kiképzőket küldjön Ukrajnába ukrán katonák felkészítésére – jelezte Olekszandr Szirszkij, az ukrán fegyveres erők főparancsnoka a Sébastien Lecornu francia védelmi miniszterrel videó-összeköttetés útján folytatott beszélgetést követően a Magyar Nemzet beszámolója szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!