2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Külföld

Megalakult az új kormány Izraelben

Véget ért a 12 éves Benjamin Netanjahu korszak Izraelben. Az új koalíciós kabinetnek mindössze egy szavazatnyi többsége van a Knesszetben. A zsidó államban vegyesen fogadták a hírt.

  • Megalakult az új kormány Izraelben

A 120 fős Kneszetben 60 képviselő támogatta az új kormányt, bal- és jobboldali, valamint arab képviselők, míg 59 politikus ellene szavazott, egy pedig nem is voksolt. Az eredmény kihirdetése után örömujjongásban törtek ki a koalíciót támogató képviselők.

 "Én, Naftali Bennett, Jim Yaakov fia, nyugodjon békében, és Myrna Leah fia, éljen hosszú életet, miniszterelnökként fogadom, hogy hű legyek Izrael államához, hűségesen betöltöm a miniszterelnöki posztot és teljesítsem a Kneszet döntéseit. "

- ezekkel a szavakkal tette le az esküt a Jobbra nevű pártot vezető Bennett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!