2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Még II. Erzsébet királynő is meglepődött, 5 éves kislány levelére válaszolt

Meghökkent az az 5 éves kislány, aki levelet írt II. Erzsébet brit uralkodónak: nem számított rá, de a királynő válaszolt a levelére, amelyben szerette volna felvidítani, s amelyben arról írt, hogy tudja, hogy szomorú Fülöp herceg halála miatt.

  • Még II. Erzsébet királynő is meglepődött, 5 éves kislány levelére válaszolt

Erin Bywater most azt mondja, hogy nagy becsben tartja a levelet és kincsként fogja őrizni, de azért meg akarja mutatni az iskolai barátainak – írja a Daily Star. A gyermek tanult a királyi családról, és amikor meghallotta, hogy Fülöp herceg meghalt, segíteni akart levelével II. Erzsébet királynőnek.

A levélben rajzolt is a gyászoló uralkodónak, annak reményében, hogy egy kicsit jobban fogja érezni magát tőle. Nemcsak a kislány, de családja is megdöbbent, amikor II. Erzsébet királynő gyors válasza megérkezett – már csak azért is, mert most számtalan levelet kap.

„Tetszik a kalapod és a kabátod. Van királyi macskád vagy kutyád? Tudom, hogy szomorú vagy, ezért gondoltam, hogy tetszene ez a kép„ – fogalmazott levelében a kislány, aki magát II. Erzsébetet rajzolta le.

„Őszinte köszönetemet küldöm neked ebben a levélben a kedves szavakért és együttérzésért férjem halála kapcsán. Erzsébet R. ”

- válaszolt a királynő.

Az eredeti cikk itt olvasható.

 

Fotó: MTI

Ripost

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Életeket követelt az ítéletidő Új-Zélandon

Életeket követelt az ítéletidő Új-Zélandon

Legalább hárman meghaltak egy embert pedig keresnek az Új-Zélandra lezúduló heves esőzések okozta áradások miatt. Aucklandben és a város környékén rendkívüli állapotot hirdettek a szélsőséges időjárás miatt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!