2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Külföld

Már az ukránok támadnak Bahmutban

A háború egyik legnagyobb robbanása történt Ukrajnában. Az oroszok egy lőszerraktárat semmisítettek meg. A detonáció következtében a raktárhoz közeli lakóépületekben, közintézményekben is károk keletkeztek.

  • Már az ukránok támadnak Bahmutban

Atomcsapásra emlékeztető hatalmas robbanás és lökéshullám rázta meg Hmelnickij városát. A látványos pusztítás egy orosz drón okozta. A Föderáció - sajtóhírek szerint - egy hatalmas fegyverraktárt semmisített meg, a felrobbanó töltetek és rakéták okozták az armageddonszerű detonációt.

Eközben Bahmutnál az eddig védekező ukránok átvették a kezdeményezést és támadást irányítottak az oroszok ellen. Moszkva ugyanakkor azt állítja: visszaverték a rohamot.

A beszámolók szerint az oroszok ismét gyújtólövedékeket vetettek be a harcok során. Annak ellenére, hogy ezt a nemzetközi egyezmények tiltják. Az orosz hadsereg már többször alkalmazta a fegyvert, csakúgy, mint az elmúlt években az amerikai légierő.

A városban zajló harchoz mindkét fél folyamatosan küldi az utánpótlást, az orosz csapatokhoz csecsen harcosok csatlakoztak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!