2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:30

Külföld

Már a demokraták is kétségbe vonják Joe Biden szellemi képességeit

Az amerikai hírszerzés többször figyelmeztette Joe Bident az afgán hadsereg összeomlására az amerikai csapatkivonás esetén, az amerikai elnök azonban ragaszkodott döntéséhez. Sajtóértesülések szerint a demokrata támogatók is egyre inkább kétségbe vonják az amerikai elnök szellemi képességeit, szakértők szerint pedig Biden az ország történetének legsúlyosabb külpolitikai hibáját követte el. Az elnök július elején még arról beszélt, hogy a csapat-kivonás jól meghatározott terv szerint halad, ám később kiderült, hogy ilyen terv nem létezett. Az amerikai hadsereg fejlett, dollármilliárdokat érő hadi felszerelést, és amerikai kiképzésben részesült katonákat hagyott hátra a szélsőséges iszlamistáknak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!