2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Külföld

Magyarország garanciát kapott, hogy Brüsszel ellenőrzi az Ukrajnának szánt pénzeket + videó

Az Unió hét éves költségvetésének felülvizsgálatáról vitáztak délelőtt a képviselők az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban.

  • Magyarország garanciát kapott, hogy Brüsszel ellenőrzi az Ukrajnának szánt pénzeket + videó

A 2027-ig szóló büdzsében máris hatalmas hiány van, ezért a Bizottság újabb 66 milliárd eurót kér a tagállamoktól. A legnagyobb tétel, 50 milliárd euró az államcsőd szélén álló Ukrajna támogatására jut. Erről egyhangúlag állapodtak meg a tagállamok a február 1-jei rendkívüli uniós csúcson.

Deli Andor a Fidesz EP képviselője a HírTV kérdésre úgy fogalmazott: Magyarország világos garanciákat kapott arra, hogy Brüsszel ellenőrizni fogja az Ukrajnának szánt pénzek felhasználását, ezért a Fidesz képviselőcsoportja is megszavazza az uniós költségvetés kiegészítését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!