2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Magyar Nemzet: Orbán Viktor nemet mondott Angela Merkelnek

Orbán Viktor a múlt héten visszautasította a magyar jogállamiságot és az uniós kifizetéseket összekapcsoló friss német megállapodástervezetet - írja a Magyar Nemzet a Der Spiegelre hivatkozva. Angela Merkel és Orbán Viktor telefonon egyeztettek a kérdésről. Az újság kiemeli, hogy a kormányfő nyomatékosította azt a magyar véleményt is, miszerint a kvótáknak semmilyen köntösben sem szabadna visszaköszönniük a bevándorláspolitikai reform során. A következő uniós keretköltségvetésről kemény tárgyalások zajlanak a tagállamokat tömörítő tanács, illetve az Európai Parlament között, amely feltételekhez kötné az uniós kifizetéseket.

  • Magyar Nemzet: Orbán Viktor nemet mondott Angela Merkelnek

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!