2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:20

Külföld

Magyar beruházásban épül gumibitumen gyár az oroszországi Tatárföldön

Új korszak kezdődött a magyar gazdaság történetében azzal, hogy egyes hazai vállalatok már külföldön is jelentős és versenyképes beruházásokat tudnak végrehajtani. Ezt a külgazdasági és külügyminiszter közölte a MOL és a Pannon Egyetem által kifejlesztett technológián alapuló gumibitumengyár építésének oroszországi megnyitóján. A Tatárföldön épülő gumibitumengyár 4 milliárd forint értékű beruházásból valósul meg. Ehhez a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség 2 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A gyárban évi ezer kilométernyi jó minőségű útra elegendő gumibitument állítanak elő.

  • Magyar beruházásban épül gumibitumen gyár az oroszországi Tatárföldön

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!