2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Külföld

Macron Orbán Viktorral is találkozót kezdeményezett

Az uniós csúcsot megelőzően Emmanuel Macron francia elnök Brüsszelben egyeztetést kezdeményezett a V4-ek kormányfőivel - Orbán Viktor magyar, Peter Pellegrini szlovák és Andrej Babis cseh miniszterelnökkel - számolt be a Hír TV helyszíni tudósítója.

Emmanuel Macron nyilvánvaló célja, hogy megtorpedózza Manfred Weber jelölését az Európai Bizottság elnökének posztjára. 

A francia elnök egyébként tegnap a spanyol szocialista miniszterelnökkel is találkozott, őt is megpróbálja bevonni a Weber elleni szövetségbe. 

Brüsszeli források szerint Emmanuel Macron favoritja a volt francia külügyminiszter Michel Barnier, aki az Európai Néppárt alelnöke volt, és az Európai Bizottság jelenlegi Brexit-ügyi főtárgyalója. 

Időközben egy cseh lap felvette, hogy a V4-ek Bariner támogatásának fejében azt javasolnák, hogy az Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője, a leköszönő Federica Mogherini helyét Maroš Šefčovič töltse be.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!