2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

1920 - Az új Közép-Európa

Következik:

Vezércikk 03:00

Külföld

Macron átadta a cseheknek az Európai Unió soros elnökségét

Csehország átvette az Európai Unió soros elnökségi tisztségét. Emmanuel Macron francia elnök a madridi NATO-csúcstalálkozón adta át jelképesen a stafétát.

  • Macron átadta a cseheknek az Európai Unió soros elnökségét

Franciaország államfője elmondta, utolsó erőfeszítéseik az Unió élén a Bulgária és Észak-Macedónia közötti megállapodás véglegesítésére irányultak. Csehország részéről Petr Fiala miniszterelnök vette át a tisztséget. A cseh kormányfő ígéretet tett arra, hogy az Ukrajnában zajló háború lesz a központi téma, és kiemelten kezelik majd az európai energiabiztonságot is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!