2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 18:00

Külföld

Lövöldözés volt Torontóban

Négy ember megsérült Torontóban, miután lövések dördültek a város kosárlabdacsapatának első NBA bajnoki címét ünneplő tömegben. Az emberek között pánikhangulat alakult ki, a hatóságok gyors reagálásának köszönhetően azonban nem történt tragédia.

  • Lövöldözés volt Torontóban

Sosem látott tömeg, mintegy másfél millió ember gyűlt össze Torontoban, hogy megünnepelje a város kosárlabdacsapatának, a Toronto Raptors történelmi győzelmét. A csapat fennállása óta az idei szezonban szerezte meg első NBA bajnoki címét.

A játékosok a szurkolókkal a Nathan Phillips parkban ünnepeltek, amikor két ember tüzet nyitott.

A lövések hatására mindenki menekülni kezdett, a hatalmas tömegben egymást taposták az emberek. A pánikhangulatban többen megsérültek.

A történtek idején a színpadon tartózkodott a sportolókkal együtt Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, és John Tory a város polgármestere is. Az embereket a csapat kommentátora próbálta megnyugtatni, majd az eseményt is félbeszakította.

A rendőrség a helyszínen rögtön elfogott három embert, akik valószínűleg összefüggésbe hozhatóak a lövöldözéssel.

A hatóságok gyors reagálásának köszönhetően a tömeg lehiggadt, és a beszédek is folytatódtak a színpadon, majd rendben véget ért az ünneplés. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!