2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Egy bolond százat csinál 20:10

Külföld

Lövöldözés volt Brooklynban: Egy ember meghalt, 11 megsebesült

Lövöldözés volt szombat éjjel Brooklynban egy szabadtéri rendezvény végén: egy ember meghalt, 11 megsebesült - adta hírül a rendőrség.

  • Lövöldözés volt Brooklynban: Egy ember meghalt, 11 megsebesült

ogy ki, vagy kik kezdtek lövöldözni, azt vasárnap - helyi idő szerint - délelőttig nem sikerült kideríteni, ahogy azt sem, hogy miért. A rendőrség még nem vett őrizetbe senkit.

A rendezvény az évenkénti öreg autók - old timerek - fesztiválja volt, amelyre 2-3 ezren voltak kíváncsiak. A lövések hallatán az emberek pánikszerűen rohantak fedezékbe.

A halálos áldozat egy 38 éves férfi, akivel fejlövés végzett. A 11 sebesült közül hat már elhagyhatta a kórházat.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!