2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:25

Külföld

London karantént rendelt el a Spanyolországból érkezők számára

Karantént rendelt el London a Spanyolországból érkezők számára. Mától 14 napos vesztegzárba kell vonulnia mindenkinek aki az ibériai államból jön. A skót kormány bejelentése szerint Madrid lekerül a karanténszabályok alól mentesülő országok listájáról a koronavírusos fertőzések utóbbi napokban tapasztalt növekedése miatt. Az intézkedés nagy csapást jelent a spanyol idegenforgalmi ágazatra, akár csak a légiközlekedési vállalatokra és utazási irodákra is. Norvégia is hasonló döntést hozott. Szombattól tíznapos karanténba kell vonulnia annak, aki a dél európai országból érkezik a skandináv államba. Franciaország pedig Katalónia elkerülését javasolta állampolgárainak.

  • London karantént rendelt el a Spanyolországból érkezők számára

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!