2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Leszavazta a baloldal az NGO-k átláthatóságáról szóló vitát

Leszavazta a baloldal az NGO-k átláthatóságáról kezdeményezett vitát - mondta el a HírTv-nek az Európai Parlament fideszes képviselője. Gál Kinga szerint ez jól mutatja azt az álnokságot, amihez az utóbbi években hozzászoktak az Európai Parlamentben.

  • Leszavazta a baloldal az NGO-k átláthatóságáról szóló vitát

Deutsch Tamás szerint pedig megint egyértelművé vált, hogy csupán pusztába kiáltott szó a dollárbaloldal részéről az átláthatóság. A Fidesz EP-képviselője kifejtette: a DK és a Momentum szövetségben döntött úgy, hogy még azt sem engedik, hogy az Európai Parlament tárgyalja az NGO-k átláthatóságáról, ellenőrizhetőbb működéséről szóló javaslatot.

A szavakban folyamatosan az átláthatóság az ellenőrizhetőség, a korrupciómentesség bajnokaként magukat feltüntető DK-s és momentumos politikusok - nevezzük nevükön őket -  Dobrev Klára árnyék miniszterelnök asszony, Cseh Katalin a korrupcióellenes magyar Jean d'Arc-ja úgy szavaztak, hogy még az európai parlament napirendjére sem kerülhet egy olyan téma, amely téma amely egyébként szoros összefüggésben van a korrupcióval, az NGO-k, a civil szervezetek átláthatóbb, ellenőrizhetőségét célozta volna, ezt a kérdést járta volna körül

- mondta el stábunknak a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Antwerpenben a legmagasabb a kokainhasználók aránya

Antwerpenben a legmagasabb a kokainhasználók aránya

A kábítószerfogyasztás Európa-szerte emelkedik, a belgiumi Antwerpenben a legmagasabb a kokainhasználók aránya Európában - derült ki a Kábítószer és Kábítószerfüggőség Európai Megfigyelőközpontjának (EMCDDA) csütörtökön közzétette jelentéséből.
Húsz gépkarabélyt foglaltak le Röszkén

Húsz gépkarabélyt foglaltak le Röszkén

Húsz gépkarabélyt foglaltak el a pénzügyőrök Röszkén. Egy albán sofőr autójában voltak elrejtve a fegyverek és a hozzájuk tartozó tárak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint a pénzügyőrök egy albán sofőrt és járművét ellenőrizték Röszkén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!