2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Leszavazta a baloldal az NGO-k átláthatóságáról szóló vitát

Leszavazta a baloldal az NGO-k átláthatóságáról kezdeményezett vitát - mondta el a HírTv-nek az Európai Parlament fideszes képviselője. Gál Kinga szerint ez jól mutatja azt az álnokságot, amihez az utóbbi években hozzászoktak az Európai Parlamentben.

  • Leszavazta a baloldal az NGO-k átláthatóságáról szóló vitát

Deutsch Tamás szerint pedig megint egyértelművé vált, hogy csupán pusztába kiáltott szó a dollárbaloldal részéről az átláthatóság. A Fidesz EP-képviselője kifejtette: a DK és a Momentum szövetségben döntött úgy, hogy még azt sem engedik, hogy az Európai Parlament tárgyalja az NGO-k átláthatóságáról, ellenőrizhetőbb működéséről szóló javaslatot.

A szavakban folyamatosan az átláthatóság az ellenőrizhetőség, a korrupciómentesség bajnokaként magukat feltüntető DK-s és momentumos politikusok - nevezzük nevükön őket -  Dobrev Klára árnyék miniszterelnök asszony, Cseh Katalin a korrupcióellenes magyar Jean d'Arc-ja úgy szavaztak, hogy még az európai parlament napirendjére sem kerülhet egy olyan téma, amely téma amely egyébként szoros összefüggésben van a korrupcióval, az NGO-k, a civil szervezetek átláthatóbb, ellenőrizhetőségét célozta volna, ezt a kérdést járta volna körül

- mondta el stábunknak a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robert Fico állapota lassan, de továbbra is javul

Robert Fico állapota lassan, de továbbra is javul

Közben a TASR közszolgálati hírügynökség jelentése szerint Juraj Blanár külügyminiszter megerősítette, hogy ő fogja helyettesíteni Robert Ficót az ukrajnai helyzettel kapcsolatban júniusban, Svájcban rendezendő konferencián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!