2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Külföld

Külföldi cég még nem fizetett ekkora bírságot

Ötszázmillió dolláros bírságot fizethet a budapesti metrókocsikat is gyártó francia Alstom cég Amerikában korrupciós vádak miatt – értesült a Dow Jones Hírügynökség.

A büntetés végleges összegét néhány héten belül hirdethetik ki hivatalosan. Ekkora bírságot külföldi cég még nem fizetett az Amerikai Igazságügyi Minisztériumnak, állítólag azért ennyi, mert az Alstom nem működött együtt az amerikai kormánnyal. A hírügynökség úgy tudja, a cég korábbi vezetői ellen is folynak vizsgálatok az Egyesült Államokban, de más országokban is indult vizsgálat a társaság ellen – korrupció gyanújával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!