2023. 03. 28. Kedd Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Komoly fölénybe kerülhet az olasz jobboldal a helyhatósági választásokon

Helyhatósági választásokat tartanak 8 nap múlva Olaszországban a két legjelentősebb tartományban.

  • Komoly fölénybe kerülhet az olasz jobboldal a helyhatósági választásokon

Az előzetes felmérések szerint a jobboldal ezúttal elnyerheti a római központú Lazio irányítását, amivel a 20 olasz tartományból 16 jobboldali vezetésűvé válhat.

Vasárnap lezárul a választási kampány Olaszországban, majd egy hetes kampánycsend után járulhatnak az urnák elé Lombardia és Lazio lakói. Míg a baloldal nem tudott megegyezni a közös jelöltről, addig a jobboldalon egyetlen elnökjelöltre szavazhatnak mindkét tartományban. A HírTV Rómában kérdezte a két legesélyesebbet arról, mi lenne az első és legfontosabb dolog, amit a győzelem esetén azonnal megtenne.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A szén lehetőségei a ma világában

A szén lehetőségei a ma világában

Az energiaválság újra helyzetbe hozta a hazai szénbányászatot. A stúdióban Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei közgyűlés elnöke és Riz Gábor miniszteri biztos.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!