2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Komoly fölénybe kerülhet az olasz jobboldal a helyhatósági választásokon

Helyhatósági választásokat tartanak 8 nap múlva Olaszországban a két legjelentősebb tartományban.

  • Komoly fölénybe kerülhet az olasz jobboldal a helyhatósági választásokon

Az előzetes felmérések szerint a jobboldal ezúttal elnyerheti a római központú Lazio irányítását, amivel a 20 olasz tartományból 16 jobboldali vezetésűvé válhat.

Vasárnap lezárul a választási kampány Olaszországban, majd egy hetes kampánycsend után járulhatnak az urnák elé Lombardia és Lazio lakói. Míg a baloldal nem tudott megegyezni a közös jelöltről, addig a jobboldalon egyetlen elnökjelöltre szavazhatnak mindkét tartományban. A HírTV Rómában kérdezte a két legesélyesebbet arról, mi lenne az első és legfontosabb dolog, amit a győzelem esetén azonnal megtenne.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!