2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Köddé válhat az uniós támogatás

Az olasz maffia kezébe kerülhet a helyreállítási alap egy jelentős része - erről ír a Magyar Nemzet. A napilap beszámolójában kifejti: Olaszország 13,5 milliárd eurót kap az Európai Unió helyreállítási alapjából, máris vannak azonban arra utaló jelek, hogy a koronavírus-járvány okozta károk enyhítését szolgáló összeg tetemes része a maffia kezébe kerül. 2014 és 2020 között az EU 77 milliárd eurót különített el Olaszországnak a strukturális és beruházási alapokból. 2018-ban az olasz hatóságok vizsgálatából viszont az derült ki, hogy tízből hat esetben a támogatások csalók és a szervezett bűnözés kezébe kerültek.

  • Köddé válhat az uniós támogatás

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

További tagadás a dollárbaloldalon

További tagadás a dollárbaloldalon

Könnyebb lenne megítélni a helyzetet, hogyha világosabban és egyértelműen fogalmazna Márki-Zay Péter- kritizálta egykori kormányfő-jelöltjét a Jobbik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!