2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Kizárná Orbán Viktort az uniós csúcstalálkozókról egy német zöldpárti politikus

Kizárná Orbán Viktor az európai uniós csúcstalálkozókról Daniel Freund. A német zöldpárti európai parlamenti képviselő azzal indokolta javaslatát, hogy Magyarország nem tekinthető többé demokráciának. A képviselő felkérte az Európai Tanács elnökét, Charles Michelt, hogy rekessze ki a magyar miniszterelnököt a csúcstalálkozókról. Ő azonban azzal válaszolt, hogy az Európai Tanács összetételét az Európai Uniós Szerződés határozza meg. Eszerint az intézményt a tagállamok állam- illetve kormányfői, a testület elnöke és az Európai Bizottság elnöke alkotja. Európai Tanácsnak így nincs mérlegelési jogköre, hogy kit hívjon meg az üléseire.

  • Kizárná Orbán Viktort az uniós csúcstalálkozókról egy német zöldpárti politikus

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb megszorítások Németországban

Újabb megszorítások Németországban

Ősztől nem fűtetők 19 fokos hőmérséklet fölé a németországi középületek. A berlini kormány legújabb megszorító intézkedésével a cél ismét a spórolás.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!