2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Kijevben döntöttek: az orosz–ukrán háború végéig a demokrácia elnapolva

A Verkhovna Rada csaknem valamennyi frakciója és csoportja (az Ukrajna Helyreállítása csoport kivételével) aláírt egy dokumentumot, amely kimondja, hogy Ukrajnában a háború végéig nem tarthatnak választásokat (sem elnökit, sem parlamentit). Legkorábban hat hónappal a hadiállapot feloldása után rendezhetik meg őket – írja a Sztana ukrán oldal.

  • Kijevben döntöttek: az orosz–ukrán háború végéig a demokrácia elnapolva

Miután megjelent a hír, hogy lesz kihívója Zelenszkijnek 2024-ben, az ellenzékben hiányt szenvedő ukrán parlament gyorsan eldöntötte, hogy mégsem tartanak választásokat jövőre. Az orosz–ukrán háború végéig plusz még fél évig a demokrácia elnapolva – számolt be róla a Magyar Nemzet.

Történt ez akkor, amikor éppen a minap mondta az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen, hogy Ukrajna fejlődése óriási minden téren. 

Nem maradt el az orosz szókimondó második ember posztja sem a témával kapcsolatban. Dmitrij Medvegyev az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese egész egyszerűen kokainbohócnak nevezi a legújabb Telegram-posztjában Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!