2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Kiengedték a börtönből a lengyel Jog és Igazságosság két képviselőjét + videó

Kedd éjjel kiengedték a börtönből Mariusz Kaminskit és Maciej Wasikot. A két képviselőt a közösségi médiában közzétett fotók és videók szerint hozzátartozóik, a Jog és Igazságosság politikusai, valamint szimpatizánsok tömege várta.

  • Kiengedték a börtönből a lengyel Jog és Igazságosság két képviselőjét + videó

Kaminski a feleségére és Stanislaw Karczewski volt szenátusi elnökre támaszkodva ült be az autóba – írja az MTI tudósítása. A volt belügyminiszter egészségi állapota az éhségsztrájk miatt annyira leromlott, hogy a börtönkórházban kényszertáplálásban részesítették.

Kész vagyok folytatni a harcot. […] Ez a harc még tart, de biztosan győzni fogunk. Tusk úr, Hołownia úr, hamarosan találkozunk!

– idézte Kaminski üzenetét a miniszterelnöknek és az őt képviselői mandátumától megfosztó házelnöknek a wPolityce lengyel hírportál.

Maciej Wasik köszönetet mondott az őt támogatóknak.

Nagyon köszönöm mindenkinek az imáitokat és azt, hogy velem voltatok

– mondta, egyben biztosított mindenkit, hogy az éhségsztrájk ellenére jól érzi magát.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Az ország- és vármegyebérlet vagy a biciklisávok segítenek inkább megszüntetni a dugókat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!