2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Külföld

Kiáll a tripoli egészségkormány mellett az Egyesült Államok és Törökország

Líbiáról egyeztetett az amerikai és a török elnök. Bár Donald Trump és Recep Tayyip Erdogan telefonbeszélgetéséből részletek nem ismertek, egyes források szerint a vezetők abban állapodtak meg, hogy továbbra is támogatják a hatalmon lévő tripoli egységkormányt. Ez azt jelenti, hogy a Haftár tábornok vezette Líbiai Nemzeti Hadseregre ellenségként tekint Washington és Ankara is. Az észak-afrikai országban Moammer Kadhafi diktátor 2011-es megbuktatása és meggyilkolása óta egymással rivalizáló milíciák harcolnak a hatalom megszerzéséért.

  • Kiáll a tripoli egészségkormány mellett az Egyesült Államok és Törökország

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!