2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Külföld

Kettős terrortámadás Jeruzsálemben

Pokolgépek robbantak ma Jeruzsálemben. Egy ember meghalt, legalább 14-en megsérültek. A két bomba buszmegállókban robbant. A merényletek között fél óra telt el. A robbanóanyagot táskákban rejtették el a megállók közelében.

  • Kettős terrortámadás Jeruzsálemben

Az izraeli hatóságok szerint palesztin terrortámadások állnak a tragédiák hátterében. A Hamász elismerését fejezte ki a terrortámadások kivitelezéséért, de nem vállalták a felelősséget. Hasonlóképpen kezdődött a kétezres évek elején a palesztin felkelés : akkor buszokat robbantottak fel, amelyből évekig tartó véres háború bontakozott ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!