2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Két órán át lövöldöztek egymásra az afgán migránsok Hajdújáráson

Automata fegyvereket használtak. Egy családi ház udvarára is bementek és onnan is lövöldöztek. A helyiek a padlón fekve várták, hogy véget érjen a leszámolás.

  • Két órán át lövöldöztek egymásra az afgán migránsok Hajdújáráson

Hajdújárás külterülete a magyarországi ásotthalmi erdősávval határos. A szerbiai falu külterülete hétfő este fegyverropogástól lett hangos. Feltehetően afgán migránsok akartak leszámolni egymással. Az összetűzés két órán át tartott. Az egyik lakóház udvarába is bementek, onnan is lövöldöztek, majd a gyümölcsösökön keresztül menekültek. A golyók mindenfelé röpködtek - mesélték a helyiek. Sokan a padlóra vetődtek, és két órán át ott fekve várták, hogy vége legyen a gengszterfilmeket időző történéseknek. Attól féltek, hogy egy-egy eltévedt golyó eltalálja őket.

Egy rövid amatőr felvételen jól hallható a lövöldözés. Több helyen maradt vér a leszámolás után. Véres zsebkendőket és az elsősegélynyújtáshoz használt eszközöket is talált stábunk az egyik gyümölcsös tövében.

Információink szerint a helyi lakosok közül szerencsére senki sem sérült meg.

A szabadkai rendőrkapitányság hivatalos közleményében az áll: egy ember meghalt, kettő pedig megsérült. Az áldozatot, egy afgán férfit a hatóság a közeli autópálya közelében találták meg. Mellette volt szintén afgán sérült társa. Később a kórházból is jelentették, ott is kezelnek már egy migránst.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!