2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Két gyermek is meghalt az ételmérgezésben

Legalább tizenegyen meghaltak és több mint kilencvenen kerültek kórházba India déli részén ételmérgezés miatt; a rendőrség az ügyben nyomozást rendelt el - jelentették hírügynökségek helyi hivatalos forrásokra és sajtóértesülésekre hivatkozva szombaton.

  • Két gyermek is meghalt az ételmérgezésben

A pénteken történt esettel kapcsolatban, amelyben két gyerek is meghalt, már két embert kihallgattak, rendőrségi források szerint pedig több mint 130 embert szállítottak kórházba a dél-indiai Karnátaka államban, akik közül nyolcan válságos állapotban vannak.

Sajtóértesülések szerint a mérgezést az ételbe jutott rovarirtószer okozta, de a hatóságok ezt egyelőre nem erősítették meg.

A mérgezés egy hindu lakomán történt.

2013-ban egy hasonló esetben 23 iskolás halt meg a keleti Bihár államban; ez volt az ország történetének egyik legsúlyosabb ilyen esete.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!