2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Külföld

Készenlétbe helyezték a szerb katonaságot

Készenlétbe helyezték a szerb hadsereget, valamint növelték a harckészültséget. - közölte a szerb védelmi minisztérium. A tájékoztatás hangsúlyozta, Szerbia nem akar semmilyen háborút, de mindent megtesz annak érdekében, hogy azonnal válaszolni tudjon minden lehetséges helyzetre. Koszovó és Szerbia között egyre feszültebb a helyzet, aminek oka, hogy novembertől a Koszovóban élő szerbek nem használhatják tovább a Szerbiában kiadott rendszámtábláikat. Az erről szóló - akkor még augusztustól bevezetendő - döntés után úttorlaszokat állítottak fel az érintettek a határállomások közelében. Majd a NATO segítségével sikerült novemberre halasztani a szabályozás életbe léptetését.

  • Készenlétbe helyezték a szerb katonaságot

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!