2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Kéregetőkre és homoszexuálisokra vadászott

Transzvesztitákat, homoszexuálisokat és hajléktalanokat is megölt egy 26 éves férfi Brazíliában. A sorozatgyilkos áldozatait kifosztotta, majd motorjával menekült el a helyszínről. A férfi 39 gyilkosságot követett el.

Három év alatt 39 emberrel végzett egy brazil férfi. A 26 éves biztonsági őr a nyílt utcán támadta meg áldozatait, elsők között utcai kéregetőket, homoszexuálisokat és transzvesztitákat, idén pedig 15 nőt ölt meg. A motoros férfit a héten fogta el a rendőrség.

A rendőrök tavaly egyszer már őrizetbe vették, éppen akkor kapták el, amikor egy motorról lopta le a rendszámot. A táblákat rendszeresen cserélte, hogy ne tudják azonosítani. Az utolsó gyilkosságnál egy bárban lévő biztonsági kamera felvétele segített a nyomára bukkanni.

„Szeretném látni a rendőrségi nyomozás bizonyítékait, mit tudnak ellene felhozni. Tegnap beszéltem vele, és nekem tagadta a vádakat” – közölte a férfi védője. Azóta viszont már az összes gyilkosságot beismerte, tettét pedig azzal indokolta a rendőröknek, hogy így akart enyhíteni szenvedésein és szorongásán.

A férfi ezután öngyilkosságot kísérelt meg a cellájában, az őrök azonban rátaláltak és megakadályozták benne.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!