2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa a migrációs paktumot + videó

Frank Füredi professzor, az MCC Brüsszel irodavezetője az elfogadott migráció paktum kapcsán kialakult európai helyzetről beszélt a HírTV-nek.

  • Jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa a migrációs paktumot + videó

Mint a professzor kifejtette: "Ők egy másfajta Európát akarnak építeni, egy olyan fajta Európát, ami nem olyan, mint a régi Európa, sőt minél kevésbé néz úgy ki, mint a régi Európa kinézett, az nekik annál jobb. Minél több migráns van itt, minél több multikulturalizmus van, sok színesség van, az ő politikai szempontjtukból az annál jobb. Az ő szempontjukból egy másfajta Európát kell építeni és ezért van az, hogy annyira örülnek, hogy jönnek be a migránsok. Vannak országok mondjuk Svédország , régebben Hollandia de most már nem, Németország, ahol direkt mondták hogy welcome, örülünk, hogy jöttök és ahelyett hogy arra gondoltak volna hogy mi lesz a konzekvencia, nem is gondoltak arra, hogy milyen problémákat fog csinálni.De szerintem a kérdés, az igazi kérdés az, hogy milyen Európát akarunk? Egy olyan Európát, ami hasonlít arra az Európára, amit mondjuk ötven évvel, hatvan évvel, száz évvel ezelőtt volt, egy olyan fajta kultúráról vagy egy olyan Európát, amit el se tudunk képzelni, hogy fog kinézni, mert kevésbé fog hasonlítani az igazi európai kultúrára."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!