2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Jótékonysági biciklikaravánba hajtott egy autós Arizonában

Szándékosan egy jótékonysági biciklikaravánba hajtott egy autós az Arizona állambeli Show Low településen. Hatan kerültek kórházba, közülük négyen vannak kritikus állapotban.

  • Jótékonysági biciklikaravánba hajtott egy autós Arizonában

A bicikliket teljesen összegyűrte az autó. A 35 éves gyanúsított elmenekült a helyszínről. A rendőrök üldözőbe vették, végül lelőtték. A főként 50 év feletti túrázókból álló biciklikaraván azért volt úton, hogy pénzt gyűjtsön egy keresztény vallási iskola számára. A támadó indítékára egyelőre nem adott magyarázatot a rendőrség.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!