2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Izrael szerint nincs helye Gázában az ENSZ palesztinokat segélyező szervezetének + videó

Az ENSZ palesztinokat segélyező szervezetének ne legyen szerepe Gázában, a háborút követően – jelentette ki az izraeli külügyminiszter. A gyanú szerint ugyanis az ENSZ-ügynökség egyes munkatársainak közük volt az Izrael ellen tavaly október 7-én elkövetett terrortámadáshoz. Közben a szárazföldi ostrom tovább halad a Gázai övezetben, Izrael fő célja ugyanis a Hamász felszámolása.

  • Izrael szerint nincs helye Gázában az ENSZ palesztinokat segélyező szervezetének + videó

Turisták látogattak el Reimbe, annak az izraeli fesztiválnak helyszínre, ahol október 7-én a Hamász brutálisan az ott szórakozókra támadott.

Az iszlamista terroristák többeket kivégeztek, másokat túszul ejtettek.

Fontos, hogy minél többen látogassanak el ide. Itt ugyanis látni a valódi arcokat ábrázoló plakátokat, a pusztítást ami itt történt. Azt, hogy a plakáton szereplők hús-vér emberek voltak, akik azért haltak meg, mert eljöttek egy buliba – mondta ez a montreáli turista.

Izrael azt szeretné, hogy az ENSZ palesztinokat segélyező szervezetének ne legyen semmilyen szerepe Gázában a háborút követően – jelentette ki a zsidó állam külügyminisztere.

Jiszráel Kac arra reagált, hogy a gyanú szerint az ENSZ-ügynökség egyes munkatársainak közük volt az Izrael ellen tavaly október 7-én elkövetett terrortámadáshoz.

Az ENSZ palesztin menekültekkel foglalkozó szervezete vizsgálatot indított az ügyben, az Egyesült Államok pedig fel is függesztette a szervezet finanszírozását.

A főtitkár úr tájékoztatta Philippe Lazzarinit az ENSZ Palesztin Menekülteket Segítő főbiztosát a rendkívüli súlyos vádakról. Antonio Guterres elborzadt a hír hallatán és arra kérte Lazzarini urat, hogy mielőbb vizsgálja ki az ügyet

– mondta az ENSZ szóvivője.

Közben a harcok továbbra sem csitulnak a Gázai övezetben. Az izraeli hadsereg légifelvételeket tett közzé, amelyek szerint a Hamász infrastruktúráira mértek csapát Hán Júniszban. A zsidó állam eltökélt szándéka az iszlamista terroristák megsemmisítése.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tetten érhető a hazánkat sújtó kettős mérce

Tetten érhető a hazánkat sújtó kettős mérce

Az államtitkár hozzátette: "A kettős mérce tetten érhető, büntetni akarták hazánkat azért, mert elutasítjuk az illegális migrációt és azért mert hazánk a béke ügyét képviseli a háborúval szemben."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!