2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Külföld

Ismét fegyveres összetűzés volt a migránsok között a Vajdaságban

A fegyveres összetűzésre a délelőtti órákban került sor Palics központjának közelében. Helyszíni beszámolók szerint az illegális bevándorlók közötti leszámolásban egy személy, életveszélyesen megsebesült.

  • Ismét fegyveres összetűzés volt a migránsok között a Vajdaságban

Úgy tudni az összecsapás egy olyan panzió előtt történt, ahol a migránsok legálisan tartózkodtak. Az összetűzést kiváltó ok nem ismert.

A helyiek beszámolója szerint az egyik sebesült migránst az utcán találták meg, ahol segítségért kiabált. Bojan Šoralov, az Észak-Bácskai Közigazgatási Körzet vezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy a migránscsoportok közötti leszámolások komoly biztonsági problémát jelentenek Szabadkán és környékén.

"Reggel 9 óra 50 perc magasságában egy személyt több helyen késsel szurkáltak meg, kórházba lett szállítva. Egy 25 éves férfiról van szó, iraki állampolgár. Megműtötték, reméljük jobban lesz" - nyilatkozta a körzeti vezető.

A környéken élők arról számoltak be, hogy nem érzik magukat biztonságban, attól tartanak, hogy megsérülhetnek egy ilyen lövöldözés során.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Komoly pozíciók megszerzésére törekszik a Fidesz-KDNP + videó

Komoly pozíciók megszerzésére törekszik a Fidesz-KDNP + videó

"Az Európai Parlament két nagytekintélyű bizottságának egy -egy alelnöki tisztségére a Patrióta frakció Fidesz-KDNP-s politikust fog jelölni. Az Európai Parlament költségvetési bizottságának, illetve az EP LIBE szakbizottságának az alelnöki tisztségére." Így nyilatkozott Deutsch Tamás a HírTV-nek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!