2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Ismét eltűnt egy kutatónő Görögországban

Holtan találták meg a két napja eltűnt brit asztrofizikusnőt az égei-tengeri Ikaría-szigetén. A görög köztévé szerint Natali Christopher holteste egy szakadékban volt. A görög médiában egyelőre balesetként kezelik az esetet.

  • Ismét eltűnt egy kutatónő Görögországban

A 35 éves brit nő, Natalie Christopher holttestét egy szakadékban találták meg. Az asztrofizikus két napja tűnt el Ikaría-szigetén. A rendőrséget a nő barátja, egy 38 éves görög férfi értesítette, miután a tudós nem tért vissza a reggeli futásból.

A hatóságok a nő keresésére indultak a mobiltelefonjáról érkező jelzés alapján, a pontos helyzetét azonban nem tudták bemérni. A mentőcsapatok két lehetséges futóútvonalat is átvizsgáltak, végül az egyik hegyekbe tartón találták meg.

,,Az áldozatot délután öt órakor találta meg az egyik tűzoltó a hegyen, ahol a mentőcsapatok dolgoztak. Azt az információt kaptuk, hogy 5-6 métert zuhanhatott és sajnos meghalt.'' - mondta a mentőcsapat egy tagja.

A görög médiában később olyan hírek is megjelentek, hogy a pár hotelszobájában vérnyomokat találtak, ezt azonban a rendőrség nem erősítette meg.

Júliusban egy amerikai biológus tűnt el Krétán. Az 59 éves nő egy konferenciára érkezett a görög szigetre, majd kollégái jelentették eltűnését, miután nem tért haza a futásból. A hatóságok a kutató holttestére egy második világháborús bunkerben bukkantak rá, gyilkosság áldozata lett.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!