2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Igaztalanok a szocialista vádak

A szocialista vádakkal szemben nem igaz, hogy néppárti képviselők is megszavazták a Magyarországot elítélő Tavares-jelentés tervezetét – jelentette ki a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Gál Kinga.

A néppárti EP-képviselő hangsúlyozta: a jelentésre csak az Európai Parlament állampolgári jogi bizottságának szocialista és liberális többsége szavazott igennel.

– Nem volt a Európai Néppárttól igen szavazat erre a jelentésre, mert senki nem ért egyet ezzel a jelentéssel – közölte Gál Kinga. – Volt néhány tartózkodó, de aki tagja ennek a bizottságnak, egyértelműen kifejezte, hogy velünk tart és látja, hogy miről szól ez, ez a szocialisták és liberálisok politikai kampányának a része – hangsúlyozta az EP-képviselő.

Mint arról korábban beszámoltunk, elfogadta a módosított Tavares-jelentést az Európai Parlament állampolgári jogokkal foglalkozó szakbizottsága. Harmincegy képviselő szavazott mellette, tizenkilenc ellene, nyolcan tartózkodtak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Irán több száz drónt és ballisztikus rakétát indított Izrael felé tegnap este. Ezeket légvédelmi rendszerek és vadászgépek segítségével semlegesítették. A támadás a Híradóban kapcsoltuk az Eurázsia Központ kutatóját, Tárik Meszárt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!