2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Igazságot és bocsánatkérést követel a feltételezett merénylő testvére

Bocsánatkérést követel az Egyesült Államoktól az az afgán férfi, aki több családtagját is elvesztette a vasárnapi kabuli légicsapásban. A fiatalember cáfolta, hogy bomba lett volna abban az autóban, amelyet az amerikai légierő megsemmisített. Állítása szerint a támadásban saját lánya, egyik testvére és 7 unokaöccse halt meg. Washington és Kabul szerint a felrobbantott jármű a férfi bátyáé volt, aki merénylet elkövetésére készült. Ezért lőtték ki az autót, és végeztek az Iszlám Állam terroristájával. Washington korábban tagadta, hogy az akciónak lettek volna civil áldozatai.

  • Igazságot és bocsánatkérést követel a feltételezett merénylő testvére

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!