2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

Hosszú idő után ismét zenei fesztivált rendeztek Angliában

Először rendeztek a koronavírus-járvány kitörése óta nagyszabású koncertsorozatot az Egyesült Királyságban, amelyre mintegy 40 ezer embert várnak a szervezők. A résztvevőknek belépés előtt igazolniuk kell, hogy mindkét oltást megkapták vagy PCR-tesztjük negatív lett. A helyszínen éjjel-nappali egészségügyi szolgálat áll készenlétben, és kiemelten ügyelnek a fertőzések megelőzésére.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kedvezőtlenül érintheti Magyarországot, ha Olaf Scholz lesz a német kancellár

Amennyiben Németország következő kancellárja a szociáldemokrata Olaf Scholz lesz, akkor a Magyarországra nehezedő nyomás is erősödhet 2021. szeptember 27.

Súlyos a helyzet Romániában

Romániában félő, hogy a kórházak intenzív osztályai nem fogják bírni a nyomást 2021. szeptember 27.

Több uniós állam is a magyar rezsicsökkentést tervezi lemásolni

Oláh Dániel a Makronóm gazdasági portál főszerkesztője arról beszélt Globál című műsorunkban, hogy több ország a magyar rezsicsökkentést tervezi lemásolni. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Beagle fajtamentés

A Radar stábja ellátogatott egy olyan menhelyre, ahol laboratóriumból mentett kutyák rehabilitációját végzik.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!