2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Külföld

Hivatalos látogatásra Marokkóba utazott Kövér László

Hivatalos látogatásra Marokkóba utazott vasárnap Kövér László, az Országgyűlés elnöke - tájékoztatta az MTI-t Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.

  • Hivatalos látogatásra Marokkóba utazott Kövér László

A házelnök Rabatban megbeszélést folytat vendéglátójával, Habib el-Malkival, a Marokkói Királyság képviselőházának elnökével, illetve Hákim Bencsamacs felsőházi elnökkel, találkozik a marokkói parlament magyar-marokkói baráti tagozatának tagjaival valamint Szaad-Eddin el-Otmáni miniszterelnökkel, Neszer Burita külügyminiszterrel és Szaid Amzazi, oktatásért, szakképzésért és kutatásért felelős miniszterrel.

Kövér László Marrákesben megbeszélést folytat Karim Kaszi-Laluval, Marrákes régió kormányzójával.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!