2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Hivatalos: Benyújották a csatlakozási kérelmet a NATO-hoz a finnek és a svédek

Svédország és Finnország hivatalosan is benyújtotta NATO-csatlakozási kérelmét. A hírt a szervezet főtitkára, Jens Stoltenberg jelentette be, aki történelmi jelentőségűnek nevezte a csatlakozási kérelmet. A főtitkár hozzátette, a két ország felvétele gyorsan végbemehet, ami szerinte növelni fogja a szövetség biztonságát. Stoltenberg optimizmusát némileg beárnyékolhatja a tény, hogy a 70 éve NATO-tag Törökország kategorikusan kijelentette, vétózni fogja a skandináv államok kérelmét. Erdoğan török elnök külön kérte a finneket és a svédeket, hogy ne fáradjanak a győzködésével.

  • Hivatalos: Benyújották a csatlakozási kérelmet a NATO-hoz a finnek és a svédek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!