2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Hivatali visszaélés miatt eljárás indulhat László Imre ellen

Hivatali visszaélés miatt eljárás indulhat László Imre újbudai DK-s polgármester ellen, aki jogszerűtlenül akart szerződést bontani a kerületi közétkeztetést ellátó céggel.

  • Hivatali visszaélés miatt eljárás indulhat László Imre ellen

Az ügyben Tényi István tett feljelentést. Ebben azt írja, hogy a döntés komoly anyagi károkat okozna az önkormányzatnak és veszélyeztetné közel 5000 kisiskolás étkeztetését. Szerinte a polgármester figyelmen kívül hagyta azt is, hogy közbeszerzési eljárásban válassza ki az új szolgáltatót, ez pedig különösen érdekes annak a fényében, hogy a kampányban László Imre átláthatóságról beszélt.

Az új céggel folytatott egyeztetésekről még jegyzőkönyv sem készült.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!