2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Hivatali visszaélés miatt eljárás indulhat László Imre ellen

Hivatali visszaélés miatt eljárás indulhat László Imre újbudai DK-s polgármester ellen, aki jogszerűtlenül akart szerződést bontani a kerületi közétkeztetést ellátó céggel.

  • Hivatali visszaélés miatt eljárás indulhat László Imre ellen

Az ügyben Tényi István tett feljelentést. Ebben azt írja, hogy a döntés komoly anyagi károkat okozna az önkormányzatnak és veszélyeztetné közel 5000 kisiskolás étkeztetését. Szerinte a polgármester figyelmen kívül hagyta azt is, hogy közbeszerzési eljárásban válassza ki az új szolgáltatót, ez pedig különösen érdekes annak a fényében, hogy a kampányban László Imre átláthatóságról beszélt.

Az új céggel folytatott egyeztetésekről még jegyzőkönyv sem készült.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!