2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Hidvéghi: Vissza kell küldeni hazájukba az EU-ban illegálisan tartózkodókat

Az Európai Unióban törvénytelenül tartózkodó bevándorlókat békés és rendezett körülmények között vissza kell küldeni a hazájukba - közölte Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő szerdán.

  • Hidvéghi: Vissza kell küldeni hazájukba az EU-ban illegálisan tartózkodókat

A képviselő az EP állampolgári jogi, bel- és igazságügyi szakbizottságának ülésén hozzátette: "amennyiben ezt nem biztosítjuk, az illegalitás további fokozásához járulunk hozzá".

Hangsúlyozta, hogy a migráció kérdését illetően az eddiginél tisztább politikai álláspontra van szükség.

"A stabilitás megerősítésében, valamint a humanitárius válság megállításában az Európai Unió külső határainak védelme kulcsfontosságú" - szögezte le Hidvéghi Balázs.

Végezetül aláhúzta, hogy prioritásként kell kezelni a továbbiakban is az európai uniós rendőrségi együttműködést koordináló szervezet (Europol), az igazságügyi együttműködést koordináló szervezet (Eurojust), illetve a bűnüldözési képzési ügynökség (CEPOL) költségvetéseinek megnövelését.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!