2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Külföld

Hidvéghi Balázs: Kettős mérce a jogállamisági vizsgálatban

Az uniós intézmények minden objektivitást mellőzve politikai célokra használják a jogállamisági vitát – közölte Hidvéghi Balázs európai parlamenti képviselő a lengyelországi jogállamiságról rendezett vitán. Mint fogalmazott: a Varsó és Budapest ellen indított politikai célú eljárás nem felel meg a jogállamiság követelményeinek. Hozzátette: a szocialisták és liberálisok arcátlanul hallgatnak olyan kirívó ügyekben, mint amilyen az erőszakos rendőri fellépés során Belgiumban meghalt szlovák állampolgár vagy a nyíltan antiszemita Jobbik politikusának baloldali támogatása. A jogállamisági jelentés is vélhetően elfogult lesz – tette hozzá Hidvéghi.

  • Hidvéghi Balázs: Kettős mérce a jogállamisági vizsgálatban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

A legtöbb ember különös vonzódást érez a régi tárgyak iránt. Galyó Béla 44 éve gyűjt régiségeket, mára több ezer különleges tárgy van a birtokában. Ezeket egy Látványtárban tekinthetik meg az érdeklődők.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!