2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Külföld

Hétéves tanítványát és szüleit is megölte egy taekwondomester Ausztráliában

A rendőrség szerint hétéves tanítványát és szüleit is meggyilkolta egy taekwondomester Ausztráliában - jelentették be szerdán.

  • Hétéves tanítványát és szüleit is megölte egy taekwondomester Ausztráliában

Daniel Doherty főfelügyelő arról számolt be, hogy a tanítványai által csak Oroszlán Mesternek nevezett Kwang Kyung Yoo-t három rendbeli gyilkossággal fogják megvádolni.

A bűntényre az után derült fény, hogy a férfi szúrt vagy vágott sebekkel a felsőtestén kórházba ment hétfő este, és azt állította, hogy egy szupermarket parkolójában megtámadták. A rendőrség szerint azonban a férfi az általa vezetett Oroszlán Taekwondo és Harcművészeti Akadémián edzés után megölte hétéves tanítványát, 41 éves édesanyját, majd a család otthonához hajtott, ahol a férjjel, a tanítvány apjával is végzett. A holttesteket kedden találták meg, Yoo-t pedig a kórházban őrizetbe vették.

A gyilkosságok indítékát egyelőre nem közölték. Egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy az elkövető és áldozatai is mind Dél-Koreában születtek, és a kisfiú rendszeresen járt edzésre Yoo-hoz.

"Semmilyen figyelmeztető jel nem volt. Az összegyűjtött bizonyítékok alapján teljesen váratlanul történt a bűncselekmény. Nem utalt rá előre semmi, és vélhetően nem volt kitervelt sem" - magyarázta Doherty, és rámutatott, hogy egyelőre vizsgálják milyen egyéb kapcsolat lehetett az elkövető és áldozatai között.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!