2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Külföld

Hatékonyabb lépéseket vár az olasz politika Giorgia Melonitól + videó

Az orosz elnökválasztás után hatékonyabb lépéseket vár az olasz politika Giorgia Melonitól. Az ellenzék szerint az elmúlt két év szankciói nem voltak eredményesek, így a háború lezárására és a fegyverküldések beszüntetésére szólítanak fel.

  • Hatékonyabb lépéseket vár az olasz politika Giorgia Melonitól + videó

Óriási vitát váltottak ki Matteo Salvini szavai, aki szerint az orosz elnökválasztás eredményét tudomásul kell venni és el kell fogadni az orosz választók nagyobb részének döntését. Giorgia Meloni azonban megerősítette, hogy a jobboldali koalíció továbbra is Ukrajna pártján áll és támogatja azt az igazságos béke eléréséig. A katonák küldését azonban Róma kizárja.

Az ellenzék szerint a katonai győzelem nem lehetséges Putyin felett. Ezért, ha nem kezdődnek meg a béketárgyalások akkor a III. világháborúba sodródhatunk.

Giorgia Meloni szerint azonban az aktuális politikai környezetben kiemelten fontos a dialógus fenntartása mindenkivel. Erre pedig Magyarországot hozta fel példaként.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!