2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

„Harvard gyűlöli a zsidókat” - ilyen üzenet jelent meg az egyetem felett + videó

Az NBC Boston adta hírül, hogy egy „Harvard utálja a zsidókat” üzenetet repítő gép szállt el az egyetem fölött. A portál a diákok frusztráltságáról és zavarodottságáról számolt be.

  •  „Harvard gyűlöli a zsidókat” - ilyen üzenet jelent meg az egyetem felett + videó

Egy anonim csoport felelősséget vállalt az esetért, magukat egy, az egyetemen tanuló zsidó diákkörként azonosították, de ez nem tisztázott egyelőre.

A transzparenst készítő cég tulajdonosa szerint nem a Harvard falain belülről érkezett a megrendelés.

Az incidens különösen érzékeny időpontban történt, ugyanis az amerikai képviselőház vizsgálatot indított a Harvard és egyéb intézmények ellen az antiszemitizmus kezelésével kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!